Noi doi, călători

Noi suntem Bianca si Vlad, călători pasionați, prieteni de-o viață și suflete pereche.

Primele gânduri și primele rânduri ale acestui blog am decis să le punem pe “hârtie” odată cu călătoria noastră pe termen lung in Asia de Sud-Est, respectiv în India.

Am vrut să nu lăsăm toate experiențele și peripețiile nepovestite și, cu puțin noroc, să trezim în fiecare dintre voi pofta de aventură care te împinge la cele mai îndrăznețe călătorii … iar pentru cei care au prins deja acest gust, să le dăm un motiv în plus să își planifice următoarea excursie. Totodată, un motiv mai practic a fost și faptul că de multe ori am găsit cu greu informații și sfaturi despre călătorii în limba română, de la români. Sunt lucruri general valabile pe care le găsești cu sutele printre blogurile în limba engleză despre travel, însă unele nu se aplică și pentru noi.

Cât despre noi, suntem două firi creative, încercăm să ne maturizăm cât mai lent și nu scăpăm nicio ocazie de a râde cu poftă. Încercăm zi de zi să aducem un plus de valoare, indiferent cât de mic, societății în care trăim și considerăm că valoarea unui om este dată de felul în care îi tratează pe cei din jur. Locuim împreună în Timișoara, ne plac lucrurile simple și ducem lupta calmă, dar constantă, dintre vegetarieni (eu) și carnivori (el). 

Mai mult despre noi și despre peripețiile noastre în poveștile de pe acest blog.

Back to Top